303719.jpgSeitsemän päivää -lehti kertoo, että Harrin ja Susannan suhde horjuu. Sen mukaan maajussi on nähty morsiamensa kanssa julkisella paikalla riitelemässä.

Maajussille morsian -ohjelmasta julkisuuteen ponnistanut Susanna oli "pyöritellyt silmiään", kun Harri komensi lastansa. Kaiken kukkuraksi morsian oli lähtenyt kesken kaiken autolle, kun ei enää omien sanojensa mukaan jaksanut.

Totesin Fundamentalistille, että onni on meidän puolellamme, kun emme ole julkisuuden henkilöitä. Motkotin tänään miehelleni hänen surkeasta ajanhallinnastaan. Huokailin ja pyörittelin silmiäni. Tapahtumaa todisti ainakin muutama kanssamatkustaja raitiovaunussa. Jos olisimme julkkisperhe, kasvomme koristaisivat mahdollisesti ensi viikon Seiskaa: "Justiina: En jaksa enää". Eikä välttämättä Seiskaa. Iltapäivälehdet ovat viime aikoina todistaneet, että niiden ja varsinaisen juorulehdistön välimatka kapenee lähes huomaamattomaksi. (Viime viikolla toinen läpysköistä kertoi isoilla kirjaimilla ja seikkaperäisesti, kuinka pääministerin entinen heila oli tanssinut yökerhossa kaihoisa katse kasvoillaan.)

Jos nalkuttaminen parisuhteessa on otsikon arvoista, median elintila on turvattu ikiajoiksi.

Samainen Seiska kertoo jakaneensa tänä vuonna juttuvinkkipalkkioita yli puoli miljoonaa euroa. Nuori sukupolvi on oppinut, että kanteleminen on paitsi rumaa, myös tapa tienata. Janoisen bilettäjän ei siis tarvitse vipata viitosta kaverilta. Hän voi baaritiskillä notkuessaan valita, tilaako tekstiviestivipin vai käräyttääkö vieressä kännäävän tangoprinsessan Seiskalle.