232446.jpgAsuntolainaan liittyvät asiat ovat blogini hakutulosten kärjessä. Selvästi blogistani on yritetty etsiä vastausta mm. siihen, saako lainaa ilman takaajia. Kirjoitin taannoin myös entisen heilani pikalainabisneksestä, minkä jälkeen sivuilleni on tultu erilaisten "lainaa tekstiviestillä" -hakujen kautta. Hetken jo ehdin katua, että en kirjoittanut paheksuvampaa tekstiä aiheesta, jotta edes joku hakijoista olisi tullut katumapäälle. Todennäköisesti he ovat kuitenkin vain käväisseet blogissani huomatakseen, että minä en myönnä pikalainoja.

Olen myös arvioinut kollegojeni työtä. Kieltämättä sydäntä hieman riipii, kun jonkun toimittajan nimellä on tultu blogiini. Itsekin olen tehnyt parempaa ja huonompaa toimitustyötä, enkä toivoisi yksittäisen rimanalituksen mustaavan mainettani. Tunnustan, että en ylipäätään itse ole erityisen hyvä ottamaan kritiikkiä vastaan.

Mitä on pohtinut ihminen, joka on naputtanut hakukoneeseen tekstin "ihmisen pelko sitoutua toiseen"? Ehkä hän on kärsinyt itse sitoutumispelosta ja halunnut saada lisätietoa ongelmastaan. Vahvempi veikkaukseni on kuitenkin, että etsijän treffikaveri on selittänyt kärsivänsä sitoutumispelosta ja haluavansa siksi lopettaa tapailun. Onnettomasti ihastunut henkilö ei halua luovuttaa, vaan etsii mm. netistä neuvoja siihen, kuinka pelko parannetaan.

Muutama viikko sitten tilastoihin ilmestyi hakulauseke "räjähdys iso omenassa"? Mitä, ei kai siellä ole räjähtänyt? Onko etsijä tarkoittanut suomalaista kauppakeskusta vai yhdysvaltalaista kaupunkia? Kaikkiin kysymyksiin ei saa vastausta edes googlaamalla.