101765.jpgPalaan takaisin menneeseen, vaikka tiedän tämän tuottavan tuskaa monelle.

Meidän Perhe -lehdessä T.A:n vaimo Nina Mikkonen on jälleen avautunut. Lehden eduksi voinee todeta, että Mikkonen ilmaisee itseään mielipideosastolla, ei varsinaisena haastateltavana.

TURHIA ONGELMIA

Kerro meille -palstalla muutamat lukijat ovat kirjoittaneet, ettei heillä ole turvaverkkoa ympärillään. Haluaisin sanoa, että ette ole ainoita turvaverkottomia. Miettikää tämän päivän omaishoitajien arkea, tai miten lesket ja evakot kasvattivat itse lapsensa ja nostivat vielä maankin jaloilleen. Lapset ovat lainassa ja pieniä vain hetken. He ovat lahja tulevaisuudelle. Aika ratkaisee turhat ongelmat!

Nina Mikkonen, kotiäiti ja kunnanvaltuutettu, Myrskylä

On ihmisiä, joiden mielipiteet ärsyttävät sen takia, että ne poikkeavat omistani. Se ei välttämättä tarkoita, etteikö kyseisissä mielipiteissä voisi olla paljonkin tolkkua ja logiikkaa. Rouva Mikkosen kohdalla ärsytysvalo syttyy muista syistä. Evakot? Omaishoitajat? Mikkosen logiikalla voisi sanoa jalkansa katkaisseelle, että äläpä valita kipujasi, kun vuonna 1982 naapurin Ville tippui kaivoon ja kuoli. Se vasta kurjaa oli.

Lämpimät onnitteluni Myrskylän kunnanvaltuustolle ja Mikkosta äänestäneille! Yhteiskunnallista vaikuttamista voi näemmä harrastaa, vaikka älykkyys ei siihen riittäisikään. Poliitikon on helppo hengittää, kun "aika ratkaisee turhat ongelmat".

Aargh.