Uutisia Euroopasta:

(STT-AFP) Puolan todennäköisesti seuraava pääministeri Kazimierz Marcinkiewicz on kuvaillut homoseksuaalisuutta luonnottomaksi. Marcinkiewicz sanoi myös uskovansa, että valtion pitäisi estää homoja tartuttamasta käytöstään muihin kansalaisiin.

-Homoseksuaalisuuden leviäminen on uhka muiden kansalaisten vapaudelle, Marcinkiewicz sanoi maanantaina julkaistussa Newsweek-lehden Puolan-painoksen haastattelussa.

Ouh loord.

Hartaana katolilaisena tunnettu Kaziemierz Marcinkiewicz vetoaa luonnollisuuteen. Ei yllätä. Haluaisin kuulla häneltä tarkempaa analyysia siitä, mitkä asiat maailmassa ovat luonnollisia tai luonnottomia ja millä perusteilla. Mitä luonnollista on esimerkiksi siinä, että minä istun tässä valoa hohkaavaan ruuduun äärellä ja katson, kun siihen ilmestyy merkkejä hakatessani sormillani edessä olevia nappeja? Jos meidän pitäisi pyrkiä mahdollisimman suureen luonnollisuuteen, täytyisi varmaan lopettaa myös suihkussakäynti ja vaatteiden käyttäminen sisätiloissa. Tai kenties pitäisi lakkauttaa sisätilat. Samoin voisimme ryhtyä luonnollisesti ja avoimesti noudattamaan jokaista seksuaalista mielihalua. Oi, miten mielenkiintoista siitä tulisi, Kaziemierz.  

Homoseksuaalisuuden vastustajilla on taito ohittaa kaikki järkiperustelut. Esitellään esimerkiksi tutkimus, jossa kerrotaan, että homovanhemmat kasvattavat tasapainoisia lapsia siinä missä heterovanhemmatkin. Tähän homoseksuaalisuutta vastaan saarnaava apostoli toteaa \"Ähäkutti, enpä usko!\" Ei pidä paikkaansa! Häntä ei häiritse se, että omille väitteille ei välttämättä löydy kriittisen tarkastelun kestäviä perusteita. Marcinkiewitcz sanoo uskovansa, että valtion pitäisi suojella heteroita homotartunnalta. Jos häneltä pyydettäisiin perusteluja väitteelle homoseksuaalisuuden tarttumisesta, mitä hän sanoisi? Ehkä kuten aikanaan isäni, kun hän hermostui lapsensa jatkuvaan kyselemiseen: Se nyt vain on niin.

Viimeisessä hengen hädässä voi toki kaivaa esille raamatun. Se on siitä mielenkiintoinen kirja, että sivuilta löytynee perustelu mihin tahansa väitteeseen, kun oikein tarkasti tulkitsee.

Tervetuloa EU:hun, Puola!