Kuten aiemmin kerroin, automme on joutunut ilkivallan ja varkauden kohteeksi. Nassuun murtauduttiin viikko sitten. Hamppi sai mukaansa rekisteriotteen, huoltokirjat, tupakansytyttimen ja muutaman parkkikolikon. Teimme rikosilmoituksen, vaikka olimme vakuuttuneita, että juttu jää selvittämättömien rikosmysteerien joukkoon.

Eilen Fundamentalisti sai puhelinsoiton poliisilta. Konstaapeli kertoi, että tekijä on saatu kiinni! Nassun paperit löytyivät kotietsinnässä, joka oli tehty hampin omaan autoon. Tänään Fundamentalisti kävi Pasilan poliisiasemalla hakemassa omaisuutemme pois. Hänelle kerrottiin, että hamppi oli todennäköisesti mennyt jonkinlaisilla avaimilla sisään ja saanut autoon myös virtaa. Auki rullatun ikkunan poliisi arveli johtuneen siitä, että hamppi oli polttanut tupakkaa ja sen takia avannut ikkunan.

No voihan helvetti, on vorolla otsaa! Ensin murtautuu härskisti autoomme ja sen jälkeen pistää rauhassa tupakaksi. Toisaalta näen teoriassa aukkoja. Vaivautuisiko hamppi avaamaan ikkunaa? Eikö ovi riittäisi? Halusiko hän suojella automme verhoilua tunkkaantumiselta? Ja miksi hamppi ei ollut varastanut autoamme, jos hän oli saanut tupakansytyttimeenkin virtaa?

- Tarinassa on aukkoja, päättelee Miss Marble ja katsoo merkitsevästi kaukaisuuteen.