16042.jpgVanha rautanaama etsii deittiä. Pitäisikö ilmoittaa Fundamentalistille, että hänen paikkansa on uhattuna?

Ronn Moss (telkkarissa tuttavallisesti Ridge) on julkaissut yhteistyökumppaniensa myötävaikutuksella deitti-ilmoituksen MTV:n nettipalvelussa. Morsiankandidaatteja syynätään monivalintakysymysten avulla.

Kysymyksissä halutaan mm. tietää, miten viettäisin illan Ronnin kanssa, mitä sanoisin hänelle ensimmäisenä ja miten toivoisin hänen vastaavan. Samoin tiedustellaan, mihin uskoisin illan johtavan. Yksi vaihtoehdoista on "kiihkeään yhden illan juttuun". Melko absurdi vaihtoehto, en oikein usko notkeudeltaan rautakankea muistuttavan Ronnin kykenevän "kiihkeyteen". Tai sitten hän pitää niin sanotusti kynttiläänsä vakan alla. Viimeinen kysymys kruunaa tehtävän:

10. Mikä seuraavista sanoista kuvaa mielestäsi Ronnia parhaiten?
a) Älykäs
b) Seksikäs
c) Rohkea
d) Komea

Tähän kohtaan kyselyn luotettavuus vaatisi lisävaihtoehdon:  e) ei mikään edellisistä

Turha sarkasmi sikseen. Olen aivan varma, että Ronn tulee saamaan ainakin sadoittain vastauksia. Moni suomalainen keski-ikää lähestyvä, hellyyttä kaipaava ja tositarkoituksella liikkellä oleva, ihan kivannäköinen nainen näkee tilaisuutensa tulleen. Valitut viisi naista pääsevät Helsingin kaapelitehtaalle seuraamaan joulushow´ta Ronnin kanssa. Voin vain kuvitella, kuinka luontevaksi ja leppoisaksi illan tunnelma näiden kuuden lemmenkipeän ja lukuisten toimittajien ynnä valokuvaajien kesken muotoutuu.

Minä puolestani taidan pitää Fundamentalistista kiinni. Koska hän on a, b, c ja d.