Sarkku kommentoi aiemmin urheiluaiheisessa jutussani, että Fundamentalisti vaikuttaa kirjoitusteni perusteella aika pedolta. Säpsähdin ja ryhdyin selaamaan kirjoituksiani. Olenko antanut miehestäni liiankin särmikkään kuvan? Fundamentalisti itse piti kommenttia hauskana (ehkä tulkitsi tuon peto-sanan eri tavalla kuin minä).
 
Totta puhuen, Fundamentalistilla on suuri sydän. Hän tekee paljon ihania asioita minun ja tätä nykyä myös Nyyssösemme eteen. Hän jaksaa pussailla ja kehua minua. Se jos mikä on tärkeää. Hänellä on kuitenkin temperamenttia, joka välillä naurattaa ja välillä repii hiuksia. Aika usein kuohahtelut liittyvät urheiluun. Myönnän, että sen suhteen kodissamme sananvalta on Fundamentalistilla. Ihmeellistä kyllä, siedän tämän kohtuullisen hyvin.
 
Välillä tosin jalkapallo saa minut raivon partaalle. Itse asiassa se ei edes ole jalkapallo, vaan jalkapalloselostus.
 
Nyyssösen on määrä syntyä kesäkuun lopussa, jolloin on menossa myös jalkapallon MM-turnaus. Fundamentalisti puheli taannoin varovaisesti, että saattaahan siellä Kätilöopistolla olla huoneessa televisio. Ja katinkontit, sellaista vaihtoehtoa ei olekaan, että synnyttäessäni kuuntelisin taustalta jalkapalloselostusta!
 
Nuoruusvuosinani en olisi ikinä uskonut päätyväni yhteen himourheilijan kanssa. Mitä minulle on tapahtunut? Nyt en voi edes lähteä syömään työkaverini kanssa, koska naisten sprintin finaali alkaa näillä hetkillä.